La boda que sempre imaginaves...

FEM REALITAT ELS TEUS SOMNIS
EL TEU GRAN DIA

Amb l’experiència avalada per centenars de parelles, dissenyem el vostre dia a mida, fent un casament totalment fora del comú i totalment personalitzat. Tan sols heu d’enviar les invitacions, contractar un fotògraf, vestir-vos pel dia i nosaltres farem la resta.

Amb el nostre equip de professionals i el nostre ampli recorregut en la celebració de casaments, garantim fer-ho realitat.

Tria bé el moment de casar-te, l’elecció és breu i no obstant, eterna…

 

Un entorn i ambient molt agradable

Creem el millor ambient pel vostre dia, sempre acompanyat de la magnífica ubicació de la qual disposem, oferint un espai singular envoltat del millor de la natura que farà que el teu casament sigui íntim, especial i de pel·lícula.

Per què Can Jonc?

DEIXA’T ENAMORAR PEL SEU ENTORN

Un dels majors encants de Can Jonc és la vista que ofereix d’Alella, de les vinyes i del mar. Un paisatge que farà del vostre casament un record per sempre, on les vinyes, els arbres, el mar i la caiguda del sol seran els protagonistes d’una fotografia única, idíl·lica i immillorable.

Can Jonc és el lloc ideal per seduir-te en tots els sentits.

Professionals al teu servei

WEDDING PLANNER

Us oferim un servei de wedding planner per tal que us pugueu centrar en allò que realment és important. Tenim un equip de professionals preparats per fer encara més especial el vostre moment. Servei de decoració floral, sitting place, espai de cerimònies, planificació dels moments de la boda… Us ajudem a organitzar el millor dia de la vostra vida.

GASTRONOMIA

Can Jonc ofereix una oferta gastronòmica creativa, original i de màxima qualitat, amb la millor matèria prima, seleccionada de forma escrupulosa i que treballem per tal que els nostres clients visquin una experiència sensorial única. L’equip de Can Jonc està altament especialitzat i compta amb professionals de reconeguda experiència.

CÒCTELS

Us proposem una varietat de còctels i begudes que arrodoniran la vostra celebració i així, els vostres convidats recordin el vostre casament d’una manera especial. Combinats, esferificacions de “chupitos”, destilats de gran qualitat… I en un entorn únic.

Galeria d'imatges

Contacte

UBICACIÓ

Carretera del Masnou a Granollers, km 4.1 08328 Alella

TELÈFON

931 311 155

Bodas.net

2019 Can Jonc Events. Tots els drets reservats.

Política de privacitat