T'ajudem?

DEIXA’T ASSESSORAR PER PROFESSIONALS
VARIETAT DE SERVEIS

A Can Jonc volem ajudar-te amb tot el que necessitis perquè la teva celebració sigui un ÈXIT en majúscules.

Per això, t’oferim tota una sèrie de serveis per aconseguir-ho, ja que el nostre objectiu és facilitar al màxim l’organització de qualsevol esdeveniment dels nostres clients.

Càtering

Un dels punts forts de Can Jonc és el seu servei de càtering. Oferim una oferta gastronòmica creativa, original i de màxima qualitat, amb la millor matèria prima i proveïdors de confiança i de proximitat.

L’equip de Can Jonc està altament especialitzat i compta amb professionals de reconeguda experiència que treballen perquè els nostres clients visquin una experiència sensorial única.

Ens agrada sorprendre sense perdre el més important, els sabors. Per això, apostem per versions innovadores de plats tradicionals, mantenint l’equilibri entre la cuina tradicional de qualitat i la més moderna i deliciosa.

Sorprèn els teus convidats amb una cuina creativa on combinem sabors i textures i deixa’ls amb la boca oberta amb plats preparats amb nitrogen líquid i altres tipus de showcooking que oferim.

Cocteleria

Què seria d’una celebració sense un bon còctel? Tant si et cases com si organitzes un esdeveniment empresarial, els nostres barmans prepararan els còctels més innovadors i exclusius del moment per poder gaudir del tram final de la celebració amb més ritme que mai.

Us proposem una varietat de còctels i begudes que arrodoniran la vostra celebració: combinats, esferificacions de “xupitos”, destil·lats de gran qualitat i molt més.

Wedding Planner

Sabem que el dia de la vostra boda és un dels més somiats i per això, desitgeu que tot surti bé.

El nostre equip de professionals us podrà assessorar i oferir els serveis i idees necessàries per assegurar que el dia del vostre enllaç sigui inoblidable i gaudiu sense cap preocupació.

Gràcies al servei de Wedding Planner tot serà més fàcil, ja que us ajudarem amb detalls imprescindibles com la decoració floral, el sitting plan, l’espai de cerimònies, la planificació dels moments de les noces… Perquè el vostre dia, també és el nostre.

Fotografia

Plasmar en imatges els millors moments d’una celebració, no sempre és fàcil. Per això, a Can Jonc treballem amb professionals que compten amb una gran experiència. Fotògrafs que amb la seva mirada captaran tots els moments especials perquè els pugueu recordar sempre. Ja sigui per una boda com per un esdeveniment empresarial, consulteu-nos.

El Jardí Menú

Can Jonc - El Jardí - Menú

Contacte

UBICACIÓ

Carretera del Masnou a Granollers, km 4.1 08328 Alella

TELÈFON

931 311 155

2019 Can Jonc Events. Tots els drets reservats.